+36-1-400-0077 info@ezustkameleon.hu

Rendezvény
[technika]
varázslat

Professzionális rendezvénytechnikai szolgáltatások

StagePro Budapest

Részletesen, pontról pontra megtervezett egy rendezvényt? Vagy csak vázlatos elképzelései vannak az esemény megvalósításáról?

Precízen kivitelezzük terveit vagy akár rendezvénye teljes technikai hátterét is megálmodjuk.

A rendezvénytechnikai eszközök biztosítását és működtetését is vállaljuk, így ötleteink látványosak és megvalósíthatók is.

Ismerje meg rendezvénytechnikai szolgáltatásainkat!

Kérjen ajánlatot rendezvénye teljes körű technikai tervezésére és kivitelezésére!

rendezvénytechnikai szolgáltatások Budapest

Válasszon rendezvénytechnikai szolgáltatásaink közül!

Kérdése van rendezvénytechnikai szolgáltatásainkkal kapcsolatban?

Hívja rendezvényszervező munkatársunkat!

Küldje el kérdését e-mailben!

Kérjen ajánlatot rendezvényszervezésre!

Milyen rendezvények tervezését és kivitelezését vállaljuk?

A StagePro rendezvénytechnikai szolgáltatások minden beltéri és szabadtéri rendezvény technikai igényeit lefedik

Rendelkezünk minden olyan eszközzel, tudással és szakértő munkatárssal, ami a rendezvénytechnika professzionális tervezéséhez és kivitelezéséhez szükséges.

Leggyakoribb rendezvény típusaink: konferencia, divatbemutató, szállodai esemény, autóbemutató, kiállítás, roadshow, fesztivál, családi nap, gála, koncert, promóciós rendezvény, termékbemutató, szabadtéri rendezvény, megnyitó, bál, TV felvétel, színpadi előadás.

 

Vállaljuk egyedi és különleges rendezvények technikájának tervezését és megvalósítását is!

Rendezvényszervezési tervezési és kivitelezési alapelveink

Rendezvénytechikai szolgáltató cég

Hangulat

Egy-egy esemény sokszor hónapokig tartó tervezés, gyártás és előkészület eredménye, amely számos szakma szoros együttműködését igényli.

Megtanultuk a rendezvényszervezési folyamat során közös nevezőre hozni az eltérő elvárásokat és igényeket, az álmokat és a fizikai és anyagi korlátokat.

Viszont soha nem kötünk kompromisszumot az ügyfeleink víziójának, a rendezvény hangulatának és az esemény elvárt hatásának maradéktalan megvalósításában.

Minőség

A felhasznált eszközök és az általunk nyújtott szolgáltatások megfelelő minőségére tudatosan ügyelünk a rendezvényszervezés, a gyártás, a kivitelezés, a szerelés és a lebonyolítás minden mozzanatában.

Minőségi tanúsítvánnyal (TÜV) ellátott eszközöket használunk, ahol csak lehetséges.

Felkészülés

Munkánk során nem szeretjük a meglepetéseket, ezért a rendezvényeink előtt minden olyan eszközt, felszerelést, berendezést, elemet kipróbálunk, tesztelünk, begyakorlunk, modellezünk és összehangolunk, ami egy kicsit is egyedi, új vagy szokatlan.

Biztonság

Kiemelt hangsúlyt fektetünk a munkavédelemre a kivitelezés, szállítás, szerelés és működtetés során, illetve a rendezvényeink biztonságos lebonyolítására is.

A StagePro felelősségbiztosítással rendelkezik az AIG biztosítótársaságnál, amelyet félévente felülvizsgáltatunk. Minden egyes állandó és alkalmi munkatársunk személyre szóló biztosítással rendelkezik.

Környezetvédelem

A rendezvényeken felhasznált anyagok, eszközök, díszítések és dekoráció újrafelhasználását fontosnak tarjuk, környezetvédelmi és költséghatékonysági szempontból is.

Szívesen használunk fel moduláris építőrendszereket az általunk szervezett, kivitelezett rendezvényeken.

Korábbi rendezvénytechnikai munkáinkból